Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boss GT-10 ile ilgili soru, öneri veya çözümleriniz

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Boss GT-10 ile ilgili soru, öneri veya çözümleriniz

Evet arkadaşlar boss gt-10 karşınızda
    GT-10: Guitar Effects Processor - Flagship Floorboard Multi-Effects

bende moral sıfır

Düzenleyen - isimsiz on 23/02/2008 23:42:27

Düzenleyen - isimsiz on 24/02/2008 16:16:35
    Eklenmiş Dosyalar
    Son güncelleyen mygitar; 05-05-2009, 01:29.

Valla demoyu izledim.çok çok sağlam bir pedala benziyor.prosesörü olanlar için kötü bir durum:d.Gerçi fiyatinin ilk basta pahali olcagini düsünüyorum.Prosesörlerin kötü kısmı bu bence hep yenisi cikiyor yenisi cikinca insan almak istiyor sonra aliyorsun onunda yenisi cikiyor bu böyle gidiyor

Yorum

çok gıcık bi rengi var. siyah daha iyiidi. biraz daha dijital görüntü almış boos gt 8 den artıları fazladır ama ben rengini begenmedim 2 ay da anca gelir bu alet.

Yorum

ben ce bunu al videosunu izlediysen ne demek istediğimi anlarsın, çok yönlü bir makinaya benziyor. birsürü özellik gelmiş ekran büyümüş. pedal ayarlarını rahat rahat yaparsınız. 1000ytl den aşağı olmaz gibi görünüyor, ama çok ta pahalı olmaz.
        Son güncelleyen mygitar; 05-05-2009, 01:01.

Yorum

ton olarak arada büyük farklar olacağını sanmam hatta ton açısından gt-8 daha iyi gibi
          Son güncelleyen mygitar; 05-05-2009, 01:01.

Yorum

Bence bu kadar erken yorum yapmak çok yanlış.

Ürün şu an ne ülkemize geldi, ne de özellik biliniyor. Tek göze batan zımbırtıları USB arayüzü, LCD ekran, 2 CRTL pedalı, Phase Loop özelliği ve GT8 gibi parametreler knob değil de ekrandan assign bir şeyler yapmışlar. Bekleyip görmek lazım, GT8'in fiyatının hiç düşeceğini sanmam, GT8 çıktığında GT6 düştü mü?

Sadece zaman geçtikçe piyasadan çekiyorlar, 2-3 aya ülkemize gelir diye düşünüyorum ve 1 milyardan aşağı olmaz gibime geliyor...

Demo video güzel, GT8'in de demo videosu çok harikaydı ama kullanamayan kullanamıyor processor olayını işte. İsterse t.c. elektronic olsun farketmiyor.

Zzounds'da ürün henüz ön siparişte arkadaşlar, 1 haftaya 1 aya gt8 alacakları pek bağlanamaz. 500Dolar USA satış fiyatı var şimdilik, pre-order olduğu için de kesin fiyatı değil. Bugün zzound'dan ürünü alırsın, atıyorum 30gün sonra kargolamaya başlarlar.. Veya 15gün sonra 700 dolar da olabilir cihaz yani..

Zannedersem 17 Ocak'da NAMM fuar'ında tanıtıldı cihaz henüz çok ama çok erken GT10 almayı düşünmek, GT10'ün GT8'den süper üstün olduğu kanısına varmak vs..

Sevgiler
            Son güncelleyen mygitar; 05-05-2009, 01:00.

Yorum

bi zoom g2.1u yeter bana... buna güç mü yeter...
              adam o kadar özellikten bahsetti ki başım ağrıdı dinlerken...ben kullanamam ki bu kadar pro. bi aleti
              allah sahibine bağışlasın ne diyelim

Düzenleyen - radyo on 19/01/2008 17:00:47

Yorum

Kıymetlimisssss.. Şaka bir yana komşular bundan bir edinmek lazım bence.

Yorum

Süper alet allah sahibine bağışlasın.Bİr öğrencinin gT10 dan geç MT2 alması bile zor ahh ahh....

Yorum

gt-8 aldığım gün gt-10 çıktı iyi mi ..

Yorum

ton olarak arada büyük farklar olucağını sanmam hatta ton açısından gt-8 daha iyi gibi
                      Boss'un sitesindeki açıklamasına göre : the GT-10 ushers in a new era of audio quality for guitarists.
                      Yani gt10 gitaristler için ses kalitesinde yeni bir devir gibi söylediklerine göre gt8 den daha iyi olur büyük bir ihtimal .

Yorum

hocu aşar beni..me-50 yeter bana ama o da yok..aç geziyorum para biriktirmekten..

Yorum

gt-8 de eksik bulduğum herşeyi koymuşlar özellikle ekran falan ama gt-8 kadar karizmatik değil rengi ve şekli sanki oyuncakmış gibi bi hava vermiş

Yorum

abiler onu bunu bırakın,biz öölene kadar kim bilir neler çıkacak.. onun için ne alırsanız şükredin . bu alete param yetmez gibi elimde 800 lira var onun için ben tabikide boss gt8 den kaçmıcam 10 gün sonra alacağımmm. (ama bu aleti almak isterdim güzele benziyor..

Yorum

Acaba Gt10 ile Zoom g9.2tt arasındaki kalite farkı ne olacak . En çok bunu merak ediyorum , sonuçta bu alet Zoom ve Pod a rakip olarak çıkartılıyor Ez tone + olarak geliyor.

Fiyat olarak zzounds da 500$ civarı ile ön satış yapıyorlar.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X